ISB.MAGENTA-KLIK.BB
Onvoorwaardelijke klik voor je eigen ziel
Praktijk voor
Creatieve Coaching,
Mandala tekenen, Bijenwasschilderingen en Dichtkunst.
Bewust bouwen aan jezelf en je omgeving.
De praktijk

Soms zijn er momenten in je leven dat je behoefte hebt aan ondersteuning en graag iemand hebt die met je meewandelt om opheldering te vinden op je zoektocht in het leven.
Mensen vragen zich in het hectische leven steeds meer af wat er werkelijk toe doet en wie ze zijn. Wat willen zij neerzetten? En wat hebben ze te doen om in balans te zijn in het leven als individu, binnen gezin/woonsituatie, relaties, clubs of werk?
Door middel van gesprekken, allerlei oefeningen en creatieve uitingen zoals mandala tekenen, encaustic-kunst en het creëren van gedichten, kun je bij de kern van de vraagstelling komen in een veilige atmosfeer die de praktijk biedt.
Actieve deelname is dan ook van wezenlijk belang.
Stapsgewijs bewust bouwen geeft het proces kans van slagen.
De bijeenkomsten zijn individueel en bij voldoende deelname is de mogelijkheid aanwezig in een groep van maximaal 5 personen aan jezelf te werken.
Voor grotere groepen zal er in overleg gekeken worden naar de mogelijkheden.

 

De werkwijze

Door middel van creativiteit kunnen we vaak de diepere betekenis van een vraag (gevoel, gedachte en/of handeling) die nu leeft naar boven halen. Er worden andere zintuigen geprikkeld, waardoor we op alle niveau’s (Lichamelijk, emotioneel, geestelijk en mentaal) aan ons zelf kunnen werken en balans ervaren.
De creatieve oefeningen tijdens de bijeenkomsten worden aangepast aan de hulpvraag waar ik vanuit andere invalshoeken een licht op werp samen met jou.
Op deze wijze breng je zelf verandering aan in je leven aan de hand van de inzichten die je verwerft.
Hierbij is het vanzelfsprekend dat je de keuzes in dit proces in je eigen tempo maakt.
Vooraf gaande aan de creatieve activiteit is er eerst een moment om te delen en je op je gemak te voelen met eventueel een ontspanningsoefening.

ALLEEN GESPREKKEN of SCHRIJVEN KAN OOK

Natuurlijk is het ook mogelijk alleen met behulp van gesprekken je proces in te gaan, of door te schrijven en dit te delen.

Voor vragen en aanmeldingen neem dan gerust contact op.

 


ISB.MAGENTA-KLIK.BB_    Ineke Simons Bouwhuis_    Scharsestraat 2_ 6551 ZB Weurt.
Tel.: 024-6772181_  Mobiel: 06-10159877    KvK: 09185691  Bank: 4237862
E-mail: isb.magenta.klik@upcmail.nl    Website: www.isb-magenta-klik-bb.nl
© 2008 - Simo Design - Alle rechten voorbehouden.


?>